Колку е
јасен вашиот
вид?

Ние сакаме да ви помогнеме да се постигнете и одржувате јасен вид за годините што доаѓаат.
Повеќе

Офталмологија

Хирургија

Дијагностика

Контактологија

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ОЧНА БОЛНИЦА ДЕНИЦА

За нас

Деница, специјална болница за очни болести од Скопје, започнува со официјална работа во април 2017 година, на ул. Варшавска бр.6 во мирната и спокојна населба Тафталиџе. На околу 500 м2, наменски дизајниран и изграден простор на болницата, сместени се модерно опремени ординации, кабинети и операциони сали кои располагаат со најнова технологија и апаратура со што се овозможува вршење прегледи и оперативни зафати кои се на ниво на најсовремените европски и светски очни болници.

Во очната болница Деница е организирана со три комплетно опремени офталмолошки ординации, кабинет за припрема на пациенти за преглед, кабинет за функционална дијагностика, кабинет за ултразвук и ласер терапија, кабинет за OCT (Окуларна кохерентна томографија), кабинет за флуоресцеинска ангиографија и флуоресцеинска автофлуересценција.

Повеќе

Гледај подобро, живеј подобро