Sa keni
shikim të qartë?

Ne duam që t'ju ndihmojmë që ta arrini dhe ta mbani shikimin e qartë për vitet që vijnë.
Më shumë

Okulistikë

Kirurgji

Diagnostics

Kontaktologiјa

Mirë se vini në klinikën e syve Denica

Rreth nesh

Denica, spitali special për sëmundje të syve në Shkup, filloi zyrtarisht me punë në prill të vitit 2017, në rr. Varshavska nr. 6, në një lagje të qetë e të rehatshme -Taftalixhe. Në rreth 500 m2 hapësirë të dedikuar e të ndërtuar të spitalit, janë të vendosura ordinancat e pajisura moderne, kabinete dhe salla për operacione të cilat disponojnë me teknologji dhe me aparaturë më të re, me çka mundësohet kryerja e kontrollimeve dhe e intervenimeve operative që janë në nivelin e spitaleve më bashkëkohore evropiane e botërore.

Spitali i syve Denica është i organizuar me tri ordinanca të kompletuara oftalmologjike, kabinet për përgatitjen e pacientëve për kontrollim, kabinet për diagnostikë funksionale, kabinet ultrazëri dhe lazer terapi, kabineti për OCT (Tomografi Koherente Okulare), kabinet për angiografi fluoresceinike dhe autofluorenceini fluoresceinike.

Më shumë

Shiko më mirë, jeton më mirë