Хируршки услуги

 • Операција на катаракта (старечко перде)
 • Операција на глауком
 • Кератоконус
 • Операција на страбизам * Милош Клиника
 • Ласерско отстранување на диоптрија со Femtosecond AMO Excimer ласер * Милош Клиника
 • Операција на витреоретинални заболувања
 • DCR – Дакриоцисториностормија * Милош Клиника
 • Операција на ретина
 • Окулопластика, операција на очен капак и солзни канали * Милош Клиника
 • Ласерски интервенции
 • Останати офталмолошки операции