Контакт


Контакт


Деница, специјална болница за очни болести

ул. Варшавска бр.6

1000 Скопје, Македонија
+389 2 30 96 115
+389 71 317 318
+389 2 30 68 288

Контактирајте нѐ

За било какви прашања во врска со услугите и работата на „Деница“, може да воспоставите контакт со нас преку дадените телефони или на e-mail, следејќи го даденото упатство: Пополнете ги вашите податоци во полињата и кликнете на "Прати", а ние во најкраток можен рок ќе одговориме на вашето прашање.

Работно време

  • 800 - 2000
  • 900 - 1400