Контакт информации

Адреса

ул. Варшавска бр.6, 1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 2 30 68 288 | +389 71 317 318

Дежурна служба

24/7

 

ФОРМУЛАР ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ

Закажувањето на преглед во „Деница“ е сосема едноставно и истото може да се направи на два начина:

1. Доколку се јавите на нашиот контакт телефон: 02/3068-288 или

2. Доколку го пополните овој формулар, по чие добивање, нашите служби ќе Ве исконтактираат во најскоро можно време.

    Следете нѐ

    Работно време

    Од понеделник до петок од 08 до 20 часот. Во сабота од 08 до 14 часот.