Во периодот додека трае вонредната состојба заради вирусот Covid-19, доколку имате офталмолошки проблем, може да нѐ контактирате на 071/317-318, од понеделник до петок,  од 9.00 до 19.00 часот, а нашите доктори со задоволство ќе Ви помогнат.

Да бидеме одговорни и да се заштитиме себеси, блиските и заедницата.

Вашите очи го заслужуваат најдоброто.