Често поставувани прашања

Каде се наоѓате?

Деница Специјална очна болница се наоѓа на ул. Варшавска бр.6, 1000 Скопје, Македонија

Дали може да закажам прелед онлајн?

Да, вашиот преглед може да го закажете онлајн, во "Контакт" делот во горното мени, десно.

Покрај услугите, дали нудите и оптика?

Во склоп на специјалната очна болница „Деница“ функционира оптика каде можат да се набават сите диоптриски очила како и контактни леќи и течности за одржување.

Каде може да дознаам повеќе за катаракта?

Повеќе за катаракта и нејзина хирургија може да прочитате на www.katarakta.mk

Каде може да дознаам повеќе за глауком?

Повеќе за глауком и негова хирургија може да прочитате на www.glaukom.mk