Деница одбележува 4 години постоење!

4 години иновации и технологија.
4 години професионалност и беспрекорност.
4 години најсовремена дијагностика и хирургија.

Ви благодариме на довербата!
www.denica.mk
02/3068-288
“Варшавска” 6а, Скопје

Вашите очи го заслужуваат најдоброто.