Област:

Специјалист офтамолог

Образование:

2012-2018 
Медицински факултет, Белградски универзитет – Белград, Србија

2019-2023
Специјализација по офталмологија – Воено-медицинска Академија – Белград, Србија

Работно искуство:

Од 2019:
ПЗУ Специјализирана Болница по Офталмологија “Деница”